a-ttvuden.jpgb-bodyvision.jpgc-Vraag.jpgd-logo_ketelaars.jpge-Willems-Verstegen_Miniatuur.png

Brunch zondag 30 0ktober 

 

TTV Uden kijkt terug op een geslaagd fietsseizoen. Na een fantastische tocht afgelopen zondagmorgen door een kleurrijke omgeving is met een brunch in de Vrije Teugel het wegseizoen afgesloten.

Natuurlijk passeren de wekelijkse fietstochten de revue. Op de Markt in Uden gaan op zondagmorgen 3 groepen van start. Gevarieerde tochten naar alle windrichtingen en iedere groep op hun eigen niveau.

Ook de nieuwkomers van dit jaar zijn enthousiast. De jonge renners hebben met Start to Cycle de basisvaardigheden geleerd en draaien aardig mee in het peloton. "Ik heb veel plezier gekregen in het fietsen", vertelt Joran.

Ook de dames zijn zeer actief binnen de vereniging. "Onze Limburgse tocht was geweldig", vertelt Nicolien enthousiast. "Volgend jaar staat deze tocht weer op het programma".

Binnen de vereniging worden meer tochten door groepen georganiseerd. Niet alleen op het vlakke in Nederland wordt gereden maar in de zomermaanden worden ook uitdagingen aangegaan in de bergen en "klassiekers" gereden, zoals Elfstedentocht, Luik-Bastenaken Luik, Limburgs Mooiste, La Ronde Picardie en La Marmotte.

Onstuimig herfst- en winterweer lokken de zichzelf respecterende ATB'ers naar de bossen en velden voor het maken van een tocht. De ATB-tocht op 29 januari vraagt al de nodige voorbereiding. Naast het mountainbiken (of All-Terrain-Biking) en spinning blijven enkele groepjes actief op verharde wegen. "We verwachten mensen enthousiast te maken om bij onze vereniging te komen fietsen.

Wat is er mooier dan op zondagochtend samen een paar uur erop uit te gaan", vult voorzitter Frank aan.

 

Door onderstaande link aan te klikken ziet u enkele foto's van deze brunch.

Foto's

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

envelop

Aantal bezoekers
3
Online

Facebook TTV Uden

facebook