a-ttvuden.jpgb-bodyvision.jpgc-Vraag.jpgd-logo_ketelaars.jpge-Willems-Verstegen_Miniatuur.png

De 19de editie van de ATB-toertocht is een groot succes!
De jaarlijkse ATB-tocht van TTV Uden is een groot succes. Op 29 januari 2017 gaan 875 deelnemers de uitdaging aan om te fietsen over de heuvels van de Bedafse zandverstuivingen. Het is ploeteren in de Hel van Loosbroek en op de modderige paadjes. Het geeft een kick om te rijden door de bossen en velden, stuifzandwallen en heidevelden. Het is genieten van de fraaie natuur van het Brabants grootste natuurgebied De Maashorst.
Op de pauzeplek op Slabroek is het gezellig vertoeven onder het genot van thee, krentenbol en een kleine versnapering. De Vrolijke Vrollies zorgen voor een feestelijke opluistering.
De deelnemers reageren enthousiast. De 10-jarige Robin uit Wanroij legt samen met zijn moeder de afstand van 30 km af. “Ik vind het de mooiste tocht van dit winterseizoen”, vertelt de jonge fanatieke sporter. Zijn vader legt het parcours van 57 kilometer af en bereikt “doodop” de finish.
“Fantastisch! Goed berijdbaar, route ligt er prachtig bij”, zijn de woorden van Jeroen uit Veldhoven. Zijn fietsmaatje Monique vult aan: “Geweldig! Voor 98% onverhard, door de mooiste plekjes rondom De Maashorst. Met als hoogtepunten de wisenten, de heuvelrug in het parcours en de oude Belgische wielerbaan. Een compliment voor de organisatie”.
Leuk om te horen dat de tocht voor blije momenten zorgt. Ook is er een gelukkig moment voor Stef van de Wijst uit Mill. Hij is de winnaar van de mountainbike, die beschikbaar is gesteld door sponsor Rijwielspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen uit Uden. Ook is er een gelukkig moment voor Stef van de Wijst uit Mill. Hij is de winnaar van de mountainbike, die beschikbaar is gesteld door sponsor Rijwielspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen uit Uden.

Onze dank gaat ook uit naar De Mastworp, familie Van Os, de ATB-commissie en leden, die het mogelijk hebben gemaakt deze tocht te organiseren.

Mart Verstegen overhandigt de gewonnen ATB aan Stef van de Wijst

 

Uiteraard ook dank aan alle deelnemers en tot ziens op een van onze tochten in 2017.
Bestuur TTV Uden


 Klik op onderstaande foto om meer foto's, gemaakt door Harry, van deze ATB tocht te bekijken.

 

Voor nog meer actiefoto's klik op onderstaande foto

 


  •  
 
 

 

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

envelop

Aantal bezoekers
2
Online

Facebook TTV Uden

facebook