Grote drukte bij Start to Cycle 2017

Start to Cycle lijkt dit jaar qua omvang welhaast meegegroeid met de nieuwe fietsenspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen. Maar liefst 19 personen waren zaterdagochtend 1 april present om de “ins and outs” te gaan leren van het fietsen op de racefiets in een groep onder vakbekwame leiding van een aantal leden van onze vereniging. Mooi om te zien dat er ondersteuners bij waren die zelf ook pas een jaar lid zijn en natuurlijk complimenten aan iedereen die zich inzet voor het welslagen van deze 6 daagse cyclus Start to Cycle.

Ondanks nu en dan wat regen heerste er een ongedwongen sfeer. Na een verwelkomend woordje van Frank en enige uitleg door Herman, Bart en Rob ging de hele groep naar het nabij gelegen parkeerterrein voor wat eerste praktische oefeningen.