a-ttvuden.jpgb-bodyvision.jpgc-Vraag.jpgd-logo_ketelaars.jpge-Willems-Verstegen_Miniatuur.png

TTV Uden gaat in het nieuw veilig de weg op

Vanaf het Lieve Vrouweplein gaan op zondagmorgen 17 juni vier groepen fietsers van start voor hun wekelijkse ronde. Deze ochtend geen vertrekpunt vanaf de Markt met 't Prilleke maar vanaf het monumentale pand Lieve Vrouwe.

Eerst het fotomoment met onze sponsoren Mart en Wilma Verstegen, Teugel Resort, Body Vision en Timmerbedrijf Ketelaars. Met trots tonen we samen onze nieuwe outfit in de frisse kleur blauw en zwart. De nieuwe leden, die gestart zijn na hun Start to Cycle worden in een geleend jasje gehuld om het kleurrijk geheel vast te leggen.

Na het fotomoment bepalen de toerleiders van vier groepsindelingen hun eigen route, die uitgestippeld is door de toerleider. Deze zondag koersen allen richting Best om gezamenlijk een kopje koffie te drinken en een krentenbol te verorberen. Voor de veiligheid worden deze groepen weer gesplitst bij meer dan 15 fietsers. Aan het thema veiligheid wordt dit jaar extra aandacht geschonken.

Bij elke groep is naast de toerleider een wegkapitein aanwezig, die de veiligheid bewaakt. Na de tocht wordt een evaluatie gehouden en fietsmaten worden aangesproken, als niet aan de regels van de TTV Uden wordt voldaan.

Het is belangrijk dat weggebruikers zich aan de verkeersregels houden en elkaars hobby respecteren. We willen graag allen op een zondagochtend genieten van de fraaie natuur in onze mooie Brabantse omgeving. "En het was vanmorgen sportief genieten met een veilige thuiskomst", vertelt een nieuw enthousiast lid met een vrolijke blik.

Voor meer foto's van deze tocht: zie het fotoalbum op deze site.

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

envelop

Aantal bezoekers
2
Online

Facebook TTV Uden

facebook