TTV Uden staat weer aan de vooravond van een nieuw seizoen

Op onze Algemene Ledenvergadering is een nieuw erelid gehuldigd, Jos van Zoggel.

Jos wordt dit jaar 85, maar bleef altijd in de schaduw van zijn fietsmaat Bart Vialle, (deze wordt dit jaar 95 en is reeds erelid). Jos en Bart doen nog regelmatig hun wekelijkse rondje.

Maar er gebeurt dit jaar meer. We hebben een viertal sponsoren aan ons kunnen binden: Mart en Wilma Verstegen, Even Resort, Body Vision en Timmerbedrijf Ketelaars. We starten dit jaar met een fris nieuw tenue, waarmee we weer 5 jaar vooruit kunnen.

Ook gaan we dit jaar over naar een andere groepindeling, met draagvlak van de leden hebben we ons getransformeerd van 3 naar 5 groepen, opdat iedereen in een passende groep kan gaan fietsen, maar er ook ruimte is voor nieuwe aanwas. Hiervoor start maart / april weer onze start to cycle.

Op zondag 28 januari organiseert onze verenging de 20ste ATB- tocht. De fraaie natuur van het Brabants grootste natuurgebied “De Maashorst” vormt deze dag het decor voor vier mogelijke routes. Deze zijn uitgezet over 21, 33, 42 en 57 kilometer, waarbij wij dit jaar voor het eerst de 21 km route hebben toegevoegd. Die afstand is voor eenieder die eens wil proeven van het mountainbikegevoel.

De voorzitter Frank van Driel met de ereleden te weten: Jos van Zoggel en Bart Vialle.

Voor meer foto's zie het fotoalbum, foto's 2018.