ATB op zondagochtend

Op zondagen wordt er in de maanden november tot en met februari door een enthousiaste groep van TVVU leden op de ATB gereden.

Er wordt verzameld om 9.00 uur bij het Shell-tankstation op de kruising van de Hoevenseweg en de Industrielaan.

Meestal wordt er 40 à 50 kilometer gereden met een koffiepauze bij de Kriekeput. Degene die een leuke stuk in het bos weet mag voorop rijden, verrassingen zijn altijd welkom.

Het is bij het fietsen op de ATB wel belangrijk dat de krachtsverschillen niet te groot zijn en dat de groepen niet te groot zijn. Hoe meer zielen hoe beter, maar bij een te grote groep of te grote krachtsverschillen kan opsplitsen nodig zijn.

De leden die in deze groep fietsen hebben contact met elkaar via een Whatsapp groep, indien je opgenomen zou willen worden in deze groep, neem dan contact op met Wim van Els.

Toertochten in de regio

In de omgeving van Uden worden door andere fietsclubs ook leuke ATB tochten georganiseerd,

Kijk voor deze tochten op onze evenementenkalender.