Helaas bent u voor deze tocht te laat.

De volgende Udense ATB tocht is op zondag 27 januari 2019.

U kunt nog wel de route's downloaden en de tocht alsnog gaan rijden.

Laatste nieuws 25 januari:
Op de route lagen veel omgewaaide bomen, afgelopen weekend is er veel stormhout opgeruimd door leden van TTVUden. Ten opzichte van eerdere jaren zijn er mede door de storm diverse aanpassingen gedaan, zo is het gedeelte Dinther-Loosbroek komen te vervallen. Vandaag 25 januari zijn de laatste grote bomen in goede samenwerking met de gemeente Uden geruimd. Dus u bent van harte uitgenodigd om op 28 januari op de ATB sportief te komen genieten van het schitterende Maashorstgebied. Tot dan!

Herfst- en winterweer lokken de zichzelf respecterende ATB'ers naar de bossen en velden voor het maken van een mooie tocht. Razen over de singletracks door bossen en over de heuvels van de Brabantse zandverstuivingen op zoek naar de ultieme ATB-kick. Of gewoon rustig rondploeteren over de onverharde wegen en paadjes en genieten van de rust en de natuur. De fraaie natuur van het Brabants grootste natuurgebied “De Maashorst” vormt zondag 28 januari weer het decor voor vier mogelijke routes. Deze zijn uitgezet over 21, 30, 42 en 57 kilometer, waarbij wij dit jaar voor het eerst de 21 km route toegevoegd hebben.

Die afstand is voor eenieder die eens wil proeven van het mountainbike gevoel.

De start is bij Teugel Resort (voorheen De Vrije Teugel) nabij de Bedafse Bergen waarna de langste route eerst door de bossen in Dinther voert. Verder voert de tocht door de Maashorst en Slabroek. Behalve de stuifzandwallen en heidevelden zijn het de uitgezette Taurossen en Wisenten die deze mooie natuur compleet maken.

De organisatie is in handen van de plaatselijke fietsvereniging TTV-Uden. Iedereen met een geschikte fiets is welkom.

Bij mooie weersomstandigheden worden weer zo'n duizend deelnemers verwacht.

De inschrijving is tussen 9.00 uur en 10.00 uur bij “Teugel Resort” (voorheen De Vrije Teugel) aan de Bedafseweg 22 te Uden. De deelnamekosten bedragen € 5,- en voor NTFU-leden € 4,-

Voor de jeugd is deelname tot 16 jaar gratis. Het inschrijven voor NFTU-leden gaat erg eenvoudig met “Scan & Go”.

Op Slabroek is een gezellige pauzeplek ingericht, waar u thee, een krentenbol en een kleine versnapering krijgt. Bij de finish kan uw fiets worden afgespoten en is er tijd voor een drankje.

Na afloop is er een loterij met als hoofdprijs een ATB. Bij inschrijving ontvangt u uw lotnummer.

U kunt hier de route's bekijken en eventueel downloaden voor uw GPS of smartphone. Klik op de gewenste afstand.

21 km,   34 km42 km57 km.