a-ttvuden.jpgb-bodyvision.jpgc-Vraag.jpgd-logo_ketelaars.jpge-Willems-Verstegen_Miniatuur.png
11 dames van de club hebben 10 t/met 12 juni een fietsweekend gehad.
 
Vrijdag vertrokken vanaf de markt om 9 uur. Een mooie route gereden met prachtig weer.
In Erp al een lekke achterband van Angeline mocht de pret niet drukken. Een keer koffie en een keer een lunch maakte de tocht compleet naar Berg en Terblijt in Limburg.  
Edo had de koffers met de auto gebracht naar ons prachtige hotel / groepsaccomodatie met veel gastvriendelijkheid en schoon.  Na een heerlijke pasta maaltijd hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt en daarna zijn weer lekker gaan slapen. 
 
S' Morgens een uitgebreid ontbijt genuttigd met een eitje en toen weer de fiets op. 
De Limburgse heuvels in. 6 flinke klimmetjes gehad en prachtige afdalingen die lekker hard gingen.  Een prachtig terrasje gepakt waar wee koffie met heerlijke Limburgse vlaai. Een prachtig uitzicht vanaf het terras met in de verte België.  
 
Weer in het hotel werden we verrast met een uitgebreide bbq. Erg lekker maar veel te veel. Nog even buiten heerlijk geborreld en weer op tijd naar bed. 
De volgende dag weer naar Uden gefietst. Ondanks de slechte weervoorspellingen prachtig fietsweekend gehad. In Heeze kwam er een bui aan en zijn we gaan lunchen en toen het weer droog was op de fiets gesprongen en naar Uden gereden waar we de koffers weer opgehaald hebben die Johan 's morgens in Limburg had opgehaald. 
 
Een weekend voor herhaling vatbaar volgend jaar met hopelijk nog meer dames.  
 
 
Klik op de foto voor meer foto's van deze tocht.
Op 26-06 aangevuld met de foto's die gemaakt zijn door Edo.
 
 

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

envelop

Aantal bezoekers
1
Online

Facebook TTV Uden

facebook