a-ttvuden.jpgb-bodyvision.jpgc-Vraag.jpgd-logo_ketelaars.jpge-Willems-Verstegen_Miniatuur.png

Geslaagde 20ste ATB-tocht, georganiseerd door TTV Uden.

Bijna 700 deelnemers vertrokken zondagochtend 28 januari j.l. bij Teugel Resort onder goede weersomstandigheden voor de jaarlijkse ATB-tocht. Ze trachtten een sportieve prestatie neer te zetten en genoten van de fraaie natuur van het Brabantse natuurgebied "De Maashorst".

Op de pauzeplek op Slabroek was het een vrolijk samenzijn, muzikaal opgeluisterd door De Vrollies. De vuurkorven droegen bij aan een sfeervolle ontmoetingsplek, waar de fietsers hun energie aanvulden met een krentenbol of peperkoek, hun dorst lesten, bidons vulden en eventueel reparaties lieten verrichten.

De zandheuvelruggen, modderpaden en het mulle zand hebben heel wat energie gevergd. Een klein aantal koos voor de kortste route van 21 kilometer om te proeven van het mountainbikegevoel. De meeste deelnemers ploeterden verder langs het verblijfgebied van de Wisenten en door het begrazingsgebied van de Taurossen en de Exmoor pony's. Ze crosten over het wielerbaantje en slingerden over de heidevelden en door de bossen om een afstand van 33, 42 of 55 kilometer af te leggen. "Mooi parcours", riepen de deelnemers tegen de routebewakers en "goed georganiseerd" is een veel gemaakte opmerking. "Een schone en afwisselende tocht" was de opmerking van twee dames uit België. Ze bereikten lachend het eindpunt en keken met spanning naar de uitslag van de loterij.

Helaas, de prijs ging niet naar de zuiderburen maar naar de Udenaar Bas Bogaarts. Bas is de gelukkige prijswinnaar van een mountainbike, ter beschikking gesteld door Mart en Wilma Verstegen. Ook de leden van TTV Uden zijn gelukkig met de door hun gesponsorde ATB-tocht.

Het is zeer geslaagd!

De tocht werd door de NTFU beoordeeld en beloond met het ‘extra goed geregeld’ stempel. Een mooie beloning voor de inzet van alle leden!

 

 

Door op onderstaande foto te klikken ziet u de foto's die gemaakt zijn tijdens de Udense ATB tocht op 28 januari 2018.

Uitreiking van de mountainbike door Mart Verstegen aan Udenaar Bas Bogaarts.

Bas is de gelukkige prijswinnaar van een mountainbike, ter beschikking gesteld door fietsspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen.

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

envelop

Aantal bezoekers
1
Online

Facebook TTV Uden

facebook