Ketelaarssmal.jpgLogo_Mart_en_Wilma_Verstegen_Custom.jpgTeugelresort_Custom.jpgbodyvision2_100.jpglogo_ttvuden_Custom.jpg

Lid worden van TTV Uden ?

TTV Uden (Toer en Trim Vereniging Uden) is een toerfiets vereniging met leden uit de gemeente Uden en omgeving.

De vereniging is lid van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) en heeft ruim 110 leden.

Bij een lidmaatschap van TTV Uden is automatisch een NTFU licentie inbegrepen (een NTFU licentie omvat:
ledenpas (digitaal), verzekering, korting op toertochten, abonnement op Fietssport magazine).

De vijf groepen zijn ingedeeld op basis van gemiddelde snelheid en te rijden afstand.

Groep 1 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 100-130 km met een gemiddelde snelheid van 30 à 32 km per uur.

Groep 2 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 100-110 km met een gemiddelde snelheid van 28 à 30 km per uur.

Groep 3 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 100 km met een gemiddelde snelheid van 27 à 29 km per uur.

Groep 4 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 90-100 km met een gemiddelde snelheid van 26 à 27 km per uur.

Groep 5 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 80-90 km met een gemiddelde snelheid van 25 à 26 km per uur.

Er is dus voor iedereen een geschikte groep om mee te fietsen!
Daarnaast worden in club verband door het jaar heen allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een ATBtocht, regelmatigheidsrit, training in de Ardennen,fietstocht in Limburg en een afsluitende middag van het seizoen, voor leden met partner.
Buiten de georganiseerde activiteiten van de vereniging om wordt er door de leden regelmatig in groepsverband deelgenomen aan toertochten in het land.
Enkele keren per jaar ontvangen de leden een Nieuwsbrief met verslagen en aankondigingen van activiteiten.
Aan leden wordt met korting een standaard kleding pakket verstrekt bestaande uit wielrenbroek,
wielerjack, een body en een wielershirt met korte mouwen. Extra kleding kan tegen gereduceerd tarief aangeschaft worden.

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van TTV Uden?

Download het  inschrijfformulier  vul het in, onderteken het, voeg een pasfoto toe

Heb je vragen of opmerkingen ?

Neem contact met ons op :

secretaris@ttvuden.nl

Aantal bezoekers