Lid worden van TTV Uden ?

TTV Uden (Toer en TrimVereniging Uden) is een toerfiets vereniging met leden uit de gemeente Uden en omgeving.

De vereniging is lid van de NTFU (Nederlandse ToerFiets Unie) en heeft ruim 100 leden. Bij een lidmaatschap van TTV Uden is automatisch een  NTFU licentie/toerfietskaart inbegrepen (een NTFU toerfietskaart omvat: ledenpas, verzekering, korting op toertochten, abonnement op Fietssport magazine).

De vier groepen zijn ingedeeld op basis van gemiddelde snelheid en te rijden afstand.

Groep 1 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 100-130 km met een gemiddelde snelheid van 30 a 32 km per uur.

Groep 2 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 100-110 km met een gemiddelde snelheid van 28 a 30 km per uur.

Groep 3 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 90-110 km met een gemiddelde snelheid van 27 a 29 km per uur.

Groep 4 rijdt in het seizoen tochten met een gemiddelde afstand van 80-100 km met een gemiddelde snelheid van 25 a 27 km per uur.

Er is dus voor iedereen een geschikte groep om mee te fietsen!

Daarnaast worden in club verband door het jaar heen allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een veldtoertocht, regelmatigheidsrit, training in de Ardennen, fietstocht in Limburg en een afsluitende middag van het seizoen, voor leden met partner.

Buiten de georganiseerde activiteiten van de vereniging om wordt er door de leden regelmatig in groepsverband deelgenomen aan toertochten.

Enkele keren per jaar ontvangen de leden een nieuwsbrief met verslagen en aankodigingen van activiteiten.

Aan leden wordt tegen een kleine eigen bijdrage een kleding pakket verstrekt bestaande uit wielrenbroek, wielerjack, een body en een wielershirt met korte mouwen.

Extra kleding kan tegen gereduceerd tarief aangeschaft worden.

Ben je geinteresseerd in een lidmaatschap van TTV Uden?

Download het  Inschrijfformulier vul het in en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.